Logo de Loop'r

Voorzieningen

Met gepaste trots durven wij te stellen dat De Loop’r een van de mooiste en best uitgeruste dorpshuizen in de regio is. We bieden op vele vlakken en voor vele doelgroepen passende voorzieningen.

Zakelijk

Wij beschikken over uitstekend uitgeruste vergaderruimtes voor 4 tot 12 personen. Parkeren kan voor de deur. Vanuit onze professionele keuken verzorgen we een lunch, diner, of lekkere hapjes tijdens een bedrijfsreceptie in onze foyer. En wilt u een zakelijk evenement of beurs organiseren voor 100 bezoekers? Ook dan zorgen wij voor een professionele aanpak. We houden van maat werk, dus neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of kom een keer langs voor een oriëntatie ter plaatse.

Prive

Verjaardag, jubileum, koffietafel, buffet of feestje? Met onze verscheidenheid aan ruimtes en een slim gebruik van schuifdeuren, kunnen we altijd een gezellige ruimte creëren. In overleg met u maken we er een feestje van! Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen.

Sport en bewegen

We beschikken over een mooie, goed uitgeruste gymzaal, voor menige sport geschikt en voorzien van kleedkamers. Daarnaast hebben we een grote ruimte waarin gedanst en naar hartenlust bewogen kan worden. Een kleinere zaal met spiegelwand, een jeu de boule baan en een professioneel biljart. Wil jij met een groep gebruik maken van onze sportfaciliteiten? Of onze  gymzaal geheel of gedeeltelijk huren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sociaal Cultureel

We zijn een gemeenschapshuis, dus willen wij op sociaal cultureel gebied een mooie diversiteit aan groepen en activiteiten herbergen. Of het nu gaat om de ouderenbond KBO, buurtverenigingen, of activiteiten voor de jeugd: hoe meer hoe beter. Voor boekenwurmen hebben wij een ruilbibliotheek, voor spelletjesfanaten speciale avonden, voor gezelligheidsdieren een ontmoetingsruimte met bar.

Heb jij een idee die een bijdrage is aan onze diverse sociaal culturele activiteiten? Neem dan contact op en dan doen we ons best jouw idee te verwezenlijken.