Logo de Loop'r

Gebruikers

De Loop’r is een multifunctioneel gemeenschapshuis; er vinden veel activiteiten plaats. En wat is er nou gezelliger dan naar de Loop’r te komen om te sporten, muziek te maken, of boek uit te zoeken,  terwijl je buurtgenoten ontmoet, en een bakkie koffie kan doen?

Cultureel

De Ollandse dorpskapel, gitaarclub Ancora, maar ook de enthousiaste big band Johnny T. en de Half Souls zijn thuis bij de Loop’r en zijn altijd opzoek naar aanstormend talent. Als er maar muziek in zit!

Fotogroep de Vriendschap komt maandelijks bijeen en organiseert elk jaar een veelgeprezen expositie.

Voor de boekenwormen is er een grote ruilbibliotheek met een selectie boeken, variërend van Suske & Wiske tot Harry Mulisch.

En wat dacht je van Wannuh Klets? Dit evenement van tonproaters is razend populair!

Sociaal

Buurtverenigingen organiseren regelmatig gezellige spelletjesavonden zoals keezen en bingo, en ook de ouderenbond KBO verwelkomt haar leden in De Loop’r voor diverse activiteiten.

Het eetpunt is een gezellige en voordelige voorziening voor Ollandse senioren. Schuif aan en eet mee!

In het voorjaar organiseert De Loop’r een markt voor jong en oud. Plaatselijke ondernemers bieden hun waar aan, of tonen hun ambacht. Ollanders kunnen hun stekjes uit de tuin ruilen, een terrasje doen, iets lekkers eten , of gewoon komen buurten,

Sport en bewegen

Er zijn meerdere sportverenigingen die met veel plezier en tegen geringe kosten gebruik maken van onze faciliteiten. Van Pink-Fit tot badminton, korfbal en volleybal.

Bewegen kan op veel manieren. Op de Jeu de Boules binnenbanen rollen de ballen ongeacht het weer. In de zomer kun je ook op de buitenbaan terecht.

Zit jouw sport er nog niet bij, maar zou je graag met een groep komen sporten? Onze sportzaal is geheel of gedeeltelijk te huur!

Wie vind je in de loopr